Page 160 of 168

Re: Phoenix metro-area

Posted: Thu Aug 22, 2013 10:29 pm
by mark1313
I have jury duty the next 6 weeks ..Starting 8-27-13 downtown Phx ... I saw a blue Leaf go by as I was waiting for the juror bus to arrive 8-22-13..

Interesting in how the downtown area has changed in the 20 years since I last visited it ... New buildings, buses, electric train, Smart cars that are police cars, electric cars and far less homeless people ...

I really like my new battery pack ..I can drive round trip from 151 ave Deer-Valley to down-town Phx with the AC on and still have 55 miles left from ECO mode driving ..

Re: Phoenix metro-area

Posted: Fri Aug 23, 2013 5:42 am
by myleaf
Good to hear the replacement battery pack is working well. I lost 3 bars and was heading to lose the 4th bar when I had the software update done. It has been about a month and I am still at 74%. Does anyone know if these new replacement battery packs are better in terms of capacity than the originals ?

Re: Phoenix metro-area

Posted: Fri Aug 23, 2013 7:42 am
by TomT
There is no reason to believe, and no anecdote evidence to indicate, that such is the case...
myleaf wrote: Does anyone know if these new replacement battery packs are better in terms of capacity than the originals ?

Re: Phoenix metro-area

Posted: Fri Aug 23, 2013 2:11 pm
by LEAFfan
myleaf wrote:Good to hear the replacement battery pack is working well. I lost 3 bars and was heading to lose the 4th bar when I had the software update done. It has been about a month and I am still at 74%. Does anyone know if these new replacement battery packs are better in terms of capacity than the originals ?
Mark1313 seems to think so. His is probably much better than any of the 2013 Phoenix area ones. I've yet to see a 2013 with a full capacity pack. Mine was already down about 3% when new. It was manufactured in JAN and delivered at the end of FEB. I believe it sat at 100% charge at another dealer for at least a week.

Re: Phoenix metro-area

Posted: Fri Aug 23, 2013 5:42 pm
by mark1313
My 100% charges are showing a (15%+) gain from the old battery pack, but that could be from the last silly software upgrade we had...

I will update my real M/kwh in Oct ..

Re: Phoenix metro-area

Posted: Sat Aug 24, 2013 9:31 am
by turbo2ltr
Has anyone charged on Portland st downtown? Plugshare says there are 4 charger at 121 Portland and I could only find 2 at the east side of the parking garage. Both spots were , I thought, ICEd, but turns out it was two brand new Ford Fusion Plug-in hybrids. I never found the other two that they say are at the other end of the building. The description says "Building A and Building B, but I have no idea what they are talking about. There's only one 121 W. Portland...

Re: Phoenix metro-area

Posted: Sat Aug 24, 2013 4:42 pm
by mark1313
Turbo I have 6 weeks to check stuff out in the down-town area ... Ill see if I can do a map on chargers in the area before my jury service is over ...

Update in comparing the old and new battery packs ... Im comparing what both batteries did when new after a fresh charge ..

The original battery would show the 140s when new and the replacement battery is now showing in the 160s.. Im currently avg 6.2 M/KWH driving around 80+ miles up and down Grand Ave ... With all the construction on Grand Ave my avg. speed is under 35 MPH ..

Re: Phoenix metro-area

Posted: Sat Aug 24, 2013 5:06 pm
by phxsmiley
The Blink map shows that there are four with 'Roosevelt Square Company' at that address. They are Blink units, and it seems like Plugshare somehow imports those chargers. If they are wrong on the Blink map, then they'll likely be wrong in Plugshare.

Re: Phoenix metro-area

Posted: Mon Aug 26, 2013 9:38 pm
by mark1313
By By to jury duty ...Its over for me, 6 weeks early ... I will miss that 90 minute drive ...

Re: Phoenix metro-area

Posted: Tue Sep 03, 2013 8:31 am
by turbo2ltr
I was in the shopping area on the north east corner of Shea and Tatum and there are two brand new FREE Volta Charging EVSEs across from Einstein Bagels. Looks like they aren't even finished installing them. One was lit up, one wasn't. Oddly enough the one that was lit up didn't work, and the one that wasn't, did.

I added it to plugshare.

Image