tattoogunman
Posts: 211
Joined: Tue Jun 07, 2016 6:17 pm
Delivery Date: 08 Jun 2016
Location: Plano, Texas

Noise accelerate/decelerate

Fri Jun 14, 2019 4:02 pm

Noise just started today (I think or I never noticed) and I first noticed it while the A/C was on. Upon acceleration and/or deceleration, there is a very slight "motor" noise (or think of a wheel bearing going bad type noise where it matches accelerate/decelerate) that increases/decreases while accelerating/decelerating. I turned off the A/C and it seemed to stop, but then I noticed it again even after the A/C was switched off, but it wasn't nearly as loud. 2015 S with around 44K.

dwnhlbikr
Posts: 2
Joined: Thu Aug 15, 2019 6:42 am
Delivery Date: 15 Aug 2019

Re: Noise accelerate/decelerate

Thu Aug 15, 2019 6:43 am

I just started having this issue as well. Have you found out anything?

kschramm
Posts: 6
Joined: Wed Sep 20, 2017 7:19 pm
Delivery Date: 20 Sep 2017
Leaf Number: 312991

Re: Noise accelerate/decelerate

Thu Aug 15, 2019 2:18 pm

could be wheel bearing. I had to get one of the wheel bearings replaced after only 7,500 miles. It was a noticeable hum when I would reach speeds over 40 mph.

dwnhlbikr
Posts: 2
Joined: Thu Aug 15, 2019 6:42 am
Delivery Date: 15 Aug 2019

Re: Noise accelerate/decelerate

Thu Aug 15, 2019 3:00 pm

Found out today that it is a bearing in the inner trans-axle.

swigg321
Posts: 1
Joined: Wed Aug 21, 2019 6:11 am
Delivery Date: 21 Aug 2019
Leaf Number: 421714

Re: Noise accelerate/decelerate

Wed Nov 06, 2019 5:26 pm

dwnhlbikr wrote:
Thu Aug 15, 2019 3:00 pm
Found out today that it is a bearing in the inner trans-axle.
is that the bearing mounted to the transmission..? how much did they charge for that?

Return to “Problems / Troubleshooting”