bjn
Posts: 6
Joined: Sun Mar 29, 2015 4:46 pm
Delivery Date: 29 Mar 2015
Location: Sweden

Re: Leaf Spy Lite

Wed Feb 27, 2019 10:26 am

Worked for me too. Thanks!

pendclocks
Posts: 4
Joined: Thu Mar 21, 2019 8:02 pm
Delivery Date: 08 May 2014
Leaf Number: 332391

Re: Leaf Spy Lite problems

Sat Apr 06, 2019 10:12 pm

trying to use leaf spy lite with a Konnwei KW902 and an android tablet Verison Elipsis 8 I cannot get it to connect - it recognized a device and said it was pairing- but will not connect and when I go to the app to settings to change the port to 16 (or any other change) the tablet goes black and reboots. any tips? going to try to borrow an Android smart phone and see what happens. any ideas?

cwerdna
Posts: 9812
Joined: Fri Jun 03, 2011 4:31 pm
Delivery Date: 28 Jul 2013
Location: SF Bay Area, CA

Re: Leaf Spy Lite

Sat Apr 06, 2019 11:28 pm

^^^
You shouldn’t be using the KW-902 anyway.

viewtopic.php?t=23776

'19 Bolt Premier
'13 Leaf SV w/premium package (owned)
'13 Leaf SV w/QC + LED & premium packages (lease over, car returned)

Please don't PM me with Leaf questions. Just post in the topic that seems most appropriate.

pendclocks
Posts: 4
Joined: Thu Mar 21, 2019 8:02 pm
Delivery Date: 08 May 2014
Leaf Number: 332391

Re: Leaf Spy Lite

Sun Apr 07, 2019 9:18 am

My Konnwei KW902 measures 120ohms as specified----what else is the problem? do I need to shut off Bluetooth in the Leaf itself some how?

pendclocks
Posts: 4
Joined: Thu Mar 21, 2019 8:02 pm
Delivery Date: 08 May 2014
Leaf Number: 332391

Re: Leaf Spy Lite

Mon Apr 08, 2019 9:11 pm

borrowed a Galaxy phone and LSL is working fine
shows80.4% SOH 1600L2 charges in 5 years 28K miles on odometer -- not bad? was the Tablet after all.

ixnay
Posts: 26
Joined: Mon Jan 22, 2018 11:21 pm
Delivery Date: 26 Mar 2019
Leaf Number: 326087
Location: Beaverton, OR

Re: Leaf Spy Lite

Wed Oct 30, 2019 8:59 am

I purchased the Beta version in April 2018. Has worked well, but lately doesn't always read the data. E.g. worked 10/28 once I turned on the application, exited, and then turned it on again. Yesterday and today, it did not read any data despite entering and exiting the application. Suggestions?

Return to “LEAF CANBus”